private.blink

"az erdőben egy útelágazáshoz értem, s én a kevésbé jártat választottam, s ez volt minden különbség." (robert frost)

2003/03/24

sz@rul aludtam. valamikor hajnali 4 körül eszembe jutott (pontosabban felébredtem rá), hogy nem utaltam át az APEH-nek az szja-mat. nosza, gép bekapcs, utalás indít. és ha már, akkor röpke siklás a WIW-re. néhány észrevétel Füli hozzászólásaira, aztán irány az ágyba. Bár reggel 8-ra kellett volna mennem a Faludiba, de betelefonáltam, hogy beteg vagyok. (mint ahogy tényleg). Egy merő láng a torkom, rossz a közérzetem, közelít a depresszió. max. írok majd néhány "verset".

----------------------------------------------

nem végeztem ma túl sok mindent a cégnél. néhány telefon, egyeztetés a könyvelővel (azt mondta, jön holnap 1 és 2 között... egy picinyt szkeptikus vagyok, de majd kigyógyulok belőle :) néhány e-mail és egy parázs ámde annál rosszhangulatóbb vita (????) a szex-pornón a WIW-en. nem bírom a szűklátókörű és vágányagyú embereket. de azokat sem, akik (ind)ok nélkül mindig játszák a Békítőt. viszont a következmény megvan, úgy tűnik, letiltották az OFF-ot. éljen a cenzúra.

----------------------------------------------

már éppen kitaláltam, hogy elmegyek a Cirkóba 7-re a Yojimbo c. ff japán kalandfilmre (szép hogy, egyből eszembe jutott az Usagi Yojimbo című C64-es arcade. bírtam anno, főleg a zenéjét). aztán felhívott az Eszter (tegnap meghalt Tibi, a macsesza (16 évig "éltek együtt") és beszélgettünk. sok minden szóbakerült, próbált segíteni a meló-dilemmámban is, de igazából nem jutottunk sokkal előrébb. "Hát, nem tudom..."

***************************************

gondoltam pihenésképpen elszívok egy shisát, de nem müxik. lehet, hogy a szén rossz, vagy túlságosan megtömtem? mindegy. a háttérben valami szar Van Damme-film pereg, holnapra még készülni kéne, mert 10-kor találkozom a témavezetőmmel, Beával és még nem igazán jutottam semmire.

Hajrá Szabó néni!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal