private.blink

"az erdőben egy útelágazáshoz értem, s én a kevésbé jártat választottam, s ez volt minden különbség." (robert frost)

2004/03/31

kis médiaháborgás mára:
1. tényleg lehet ennyire "agyi teljesítményt illetően kihívásokkal küzdő"-ként létezni? a kedves diákok szerint strasbourg van messze. szerintem meg az érettségihez szükséges intelligencia. (naná, hogy a kettőnek sajnos semmi köze nincsen egymáshoz. de nem ártana...)

2. kolosi programigazgató [sziapeti] a sztárbox vs megasztár "ki-nyer-ma-az-agb-sorsjátékon" meccsét illetően (az előbbi kiütéses győzelme) megmondta a tutit: "népszerűsítjük a profi box-ot". egyébként is már több hazai sztár jelezte részvételi szándékát a következő fordulóra. ehelyütt talán hagyjuk most a sztárnak lenni magyarországon c. örökbecsű kisháborgót, mert a széllel szemben lehet ugyan, de praktikusan o-lábbal ajánlott. (o, mint ekkora orbitális faszságot) persze kp legalább konzekvensen cinikus (kivéve, ha mindezt komolyan gondolja, hiszen akkor a helyzet súlyosabb), de hát ő már ifjabb korában is kurva nagy ellenzéki, úgyismint máskéntgondolkodó volt, mint ahogyan azt az (egyébként izgalmas arcképcsarnokot sorjázó) '90-es évjáratban elregélte.

3. az tényleg vicces, hogy hely't és képernyőt adunk vicceskedvű ifjak tréfás "próbára teszem a páromat"-gyakorlatainak? bemeséltetni live act a barátnőnek, hogy megcsalták, ráadásul terhes lett az, akivel, mi lenne hát, ha édeshármasban(négyesben) éldegélnénk eztán, míg világ a világ? [új családmodell. nem lesz elég a háromszoba...] a mónika névre hallgató antropomorf képződmény meg mély együttérzéssel átitatva asszisztál mindehhez. hát, nem tudom...

(viszont a pótkulcsban jó zweigelt-et mérnek. aber grüss dich do! just singin' in the rain (before sun))

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal