private.blink

"az erdőben egy útelágazáshoz értem, s én a kevésbé jártat választottam, s ez volt minden különbség." (robert frost)

2004/06/19

a matáv-gyere(k)szigeten van(volt) sok matáv(os reklám biszbasz) meg van(volt) sok gyerek, a sziget meg gondolom alattu(n)k. celebspotting (tkp mekkora fasság ez a c.s. attól még, hogy valakinek éppen az a munkája, hogy kirakja magát a publikum elé arccal és/vagy testtel (pőreség foka tetszés és honor/-árium szerint választható) - szóval attól még miben különbözik noname akárkitől?) helyett(gyanánt) beültetett j. egy kerekasztalba, ahova last minute belázasodós gyerkőce okán farkasházi 'bk' réka nem tudott eljönni, maradtunk hát hárman gy.-vel, aki szociálpedagógus, meg gundel takács gáborral, aki háromgyerekes apuka, + egy moderátor a fix.tv-től. j. és sz. azt mondták utána, hogy érdekes volt és kompakt, nekem az első félóra fészkelődős zavart, utána belerázódva megkönnyebült. jövőhéten meg zs. vizitál ugyanott sport-ügyben. mindenesetre alkalomról-alkalomra kicsit könnye(de)bb, mondhatni alakul.ok.

utána át a rómaira l.-hez (aki mintha megint fogyott volna, bár hogy miből?), klassz kis bográcsozós kertiparti kerekedett. a holland-cseh meccs első félideje már részben a parton ért minket némi palacsinták s folyékonyak felett. a leander-söröző és ételbárban mindenesetre a hekk meglehetősen sós - mint ezt egy kigyúrtforma szteroidtól elködült fiatalember meglehetős indulattal a tálalóablakon át bevágva tálcáját és "mit adtál nekünk, ez csupa só! megbaszlak, geci bazmeg!"-felkiáltással tudatta a külvilággal. kissé ijesztő volt. g. lakonikusan közölte, hogy a nemrégiben folytatott börtön-kutatásuk során hasonló figurákkal kérdőíveztek nem keveset. én meg ezt nem bírnám. akkor kvittek vagyunk, oder?

(hazafelé a.-val és á-val spontán adriai hosszúhétvégét körvonalazunk. zágrábi kocsmák, tengerpart, hurrá, nyaralunk! vagymi)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal