private.blink

"az erdőben egy útelágazáshoz értem, s én a kevésbé jártat választottam, s ez volt minden különbség." (robert frost)

2004/02/23

most írt v., hogy úgy döntött, hazaköltözik. ("azt mutatják a számok") lehet, hogy igaza van, de az is lehet, hogy ez most a könnyebbik út. (azt tanultam, mindig a nehezebb út a jó út) ő tudja. g. szülinapi ajándéka kipipálva, az azért mókás, hogy a függőágy-HQ-tól rálátni az ablakomra. (apu tágranyílt szeme, kitágult pupillája, adrenalinban tocsogó limbikus rendszere vagyok. csak egy vacsora - nyugtatom magam.)

(március 18-án elindul az rtl-en az anyacsavar c. műsor. (ha minden igaz) 4x50 perc, valahol a bajor-show környékén. az utóbbiról inkább a nagy semmi, de ez az anyacserélős szar kicsapja a biztosítékot. kedves kolosi péter! elhiszem, hogy a nézettség az első. elhiszem, hogy nehéz aggyal felérni azt, hogy egy család dinamikájába beavatkozni nem lehet büntetlenül. elhiszem, hogy mindig lehet olyan szülőket találni, akiknek a 15 perc hírnév mindent megér. de hogy sehol egy józan ember a csatornánál, aki egy percre végiggondolná ezt az "ötletet", és azt mondaná, hogy nem lesz ez így jó... mi ez a műsor valójában? a gyermeki fantáziavilágba való beavatkozás, a megvalósult gyerekrablási fantázia, abúzus a javából. a szülők, s különösen az anya prostituálása, kódolt szerep- s netán identitáskonfliktus, a válás és az anya halálának szimulációja - feloldás nélkül. nincs mese, mélységesen elítélem a szülőket, akik vállalkoztak erre a műsorra. gratulálok.)

... s vannak olyan apák, akik mellett fiuknak csak egyetlen esélye van. öngyilkosnak lenni, átvinni magát a ladikon, kharón potyautasaként. [megterhelő]

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Feliratkozás Megjegyzések küldése [Atom]

<< Főoldal