private.blink

"az erdőben egy útelágazáshoz értem, s én a kevésbé jártat választottam, s ez volt minden különbség." (robert frost)

2005/10/29

a hosszú hétvégén degusitter-üzemmódban működöm - kivéve egy kis kirándulást a bükkbe a kispajtásokkal. egyébként meg jó kis téli tekerős underwear-szerkót shoppingoltam helly hansenéktől. szép narancssárga.

2005/10/28

előrendeltem szép kis új ipod-ot, bár arról még fogalma sem volt illetékes elvtársnőnek, hogy mikor is várható a hazai szállítás (biztató, hogy két hete még az áráról se tudott semmit, aztán három nappal ezelőtt egyszercsak megjelentek az irányszámok). de erről még úgyis sok szó fog esni az éterben. ha rajtam múlik.

2005/10/26

nem találom az igazán pontos kifejezést arra, amit akkor éreztem/gondoltam, amikor konstatáltam, hogy valami kedvesarcú kispajtás megáévá tette a kisautó szelepsapkáit. semmi különös, a praktikerben lehet kapni kb. 800 egységért, amolyan töltényhüvely-forma kis design cucc. most úgy őszintén: odamenni egy vadidegen autóhoz sötét éjszaka (vagy épp' fényes nappal), és akkurátusan lecsavarni ezeket a kis baszokat? szánalmas. ez legyen a legnagyobb bajom, persze.

a gap year tkp egy idő után kezd unalmassá válni, hát elküldözgetek néhány cv-t, csak úgy a kiváncsiság végett. mert egyébként jó dolog délelőtti sajtóvetítésre járni (mennyország most, egyszercsak majd megírjuk odaát), kissé pszichedelikus zöldszínben pompázó mentaszörpöt szopogatni a mai manóban, alkalmi-időtöltésileg győrbe és/vagy székesfehérvárra autózni, olvasgatni (az ulpiusos vevőkártyához csak 10k-t kellett otthagyni. simaügy.), tekeregni, ilyesmik. ja, és rákattan(hat)ni a mcleod's daughters-re. bezony.

2005/10/22

és ez tényleg így működik. csak nekem (akkor? még?) nem sikerült magánzárkára szert tennem. ott volt. ott voltam. ott voltunk. mintha.

2005/10/15

a spinning helyett marad az utánavaló kultúrált étel- s italfogyasztás a sportolókkal (eltiltottak vagymi), sebaj, úgyis shoppingolhatnékom támadt az aktívok szomszédságában. bírvágyam tárgya némely north face felsők, nomeg a téli biciklizéshez óhatatlanul szükséges alsóbb ruházatok. nem, patentos cipőt még nem, mer' ahhoz gyáva vagyok. viszont gyönyörűséges retró campagnolo vasat virtuál windowshoppingoltam - egészen nevetséges árért.

a napi j-pop beszámoló-betevő mellett mesét is olvasgatok pár napja/ig. a sátánármányosparázsvarázspokolikőrpuncspancslódítóbódítóka. aha, a végtelen történetes ende-től. amolyan izé. de annak egész jó.
némiképpen el/szét/összecsúszva, de még a múlt hétvége programja volt egy kis kultúr(?)trip, már amennyiben ecker-dürer-nyomatok (mitmondjak? nekem nem tetszettek, ha már fanyomat, akkor az edo-kori ukiyo-e (vagy valami hasonló, talán jövőhéten, hétközben, mert megtehetem)) és lachaise a c. kiállítása (torz, brutális darabok - akárcsak az e pillanatban agyamba döngölő j. zorn noise-dolgozata - mégis (tán a fények-árnyak összezendülése a csendben csusszanó léptekkel közelítő látogatók neszezésével - d.-vel járunk körbe, nem kell okosakat mondani, egyébként is csak ámuldozásomnak bírok ahelyütt teret s hangot adni) valami robosztus erotika sugárzik még a per.def. torzókból is, bukom az ilyenre c'est la vie)-állatkert (utoljára tizensokéve, kiábrándít, bár egy fokkal még mindig jobb, mint néhány éve egy aligai hétvégéről a veszprémi zoo-ba átruccanva, ahol egy nagymacska (tán tigris volt?) két lépés ide-két lépés oda nagyságú ketrecben masírozott - és akkor még a pí életét sem olvastam)-majd a jaffában (na, vajon tényleg bezár még az idén a castro és a pesti est café? persze kinemszarja le) thalassa-bemutató, helyenként elképesztő phd-nyökögéssel-ámde o. (egykori egykorvolt-féle) úgy tűnik, megtalálta a helyét, és ennek őszintén örülni tudok-majd még i. születésnapi bulija, amolyan közepesen szar, halálra sértődik, ha nem jelenek meg, és végülis nem sült el rosszul, csak a másnap délelőtti spinning készített ki. persze nem kis perverzió egy alapvetően önerőből a szabad levegőn (holmáshol...) helyváltoztatásra teremtett vas rögzített rokonán egy büdös és levegőtlen helységben izzadva parancsszóra (és -ezesetben- középszar zenére) tekerni, ha csak a társaság miatt nem. persze abszolút respect az első sorban előttünk izmozó gyakorlott játékosoknak, de ez nem az én világom, leszögezném. másnap egy találkozás egy emberrel (tényleg őrült, g. szó se róla), és akkor most megint egy klub, amibe úgy néz ki felvennének (igazi zártkörű, elit, ahogy az kell), és én meg már megint és újra azt érzem.

miközben observer-kreditjeimet pusztítgatom békésen, hívást fogadok és programot kapok a következő néhány napra (utóbb, mint kiderült: szerda-péntek) pár nap kórház, a helyzet - mondjuk - változatlan(ul tré), de ehhez már nem nagyon lehet alkalmazkodni. csinálom, amíg megy, s ahogy, aztán dinnye-banán. (bennfentes feketehumor, hehe). három egységgel nehezebben hazatérve mintegy asszociatíve bezöldülök és frissen töltögetett moby-t vizualizáltatok az itunes-sal. nem rossz trip. határozottan nem rossz.

2005/10/05

szörfölgetek, s mibe botlok:

"Sorry but these pages are optimased only for Windows
users with Internet Explorer 4.0 or higher.
"

az egyik nyelviskola site-ja. 2005. eszem-faszom megáll. ja, tudom, hülye sznob vagyok, kell nekem ibook-ot használni, he?!
ez már belőlem is régen kikívánkozott. és semmi baj nincsen a hangnemmel. finom és nőies.

2005/10/04

ha nem tudnám, hogy j. évek óta franciahonban éli dolgos mindennapjait, azt mondanám, hogy ő tekert ma előttem. először a dráva utcánál szemeztünk egyet a zebránál, aztán a szigetnél vágott be elém az árpád hídon és haladtunk szépen libasorban a fő térig. csak ismételni tudom magamat: a bringás lányok tényleg szebbek!

pénteken örökség 2.0, tehát jelszavaim valának: rudy project&ipod. így mulat egy magyarúr(zssssssiráf).
kis csalódás déltájban, node ganbatte kudasai!, ahogy a jólnevelt japán mondaná. ilyenformán most observer krediteket majszolgatok, és újabb történéseknek adok lehetőséget a bizonyításra. ígérettel teli a padlás.
ja persze, boldog újévet.

2005/10/01

nyilván nem nagy élvezet 20 percig sorbanállni a praktikerben (sem), de ezúttal egyáltalán nem zavart. barna, vállig érő hajú csoda. az olívzöld mng póló gyönyörű barna hasat villantott. én meg gazdagabb lettem -a látványán túl- (többek között) egy fűthető üléshuzattal. jó is az.